Sąmokslų prieš žmoniją teorijos (tęsinys)

Kampanija prieš visuotinį atšilimą

Visuotinis klimato atšilimas yra laikomas prastos ekologinės būklės pasekme. Bet pagal vieną iš sąmokslo teorijų sumažinus iškastinių energijos šaltinių gavybą ir medžiagų, neva žalingų aplinkai, gamybą sumažės ir energijos bei maisto produktų gamyba, o tai sugriaus pasaulio ekonomiką ir sukels badą. Taip sumažės gyventojų, o kampanijos iniciatoriams bus lengviau kurti naują pasaulio tvarką.

Žmonės kaip ištekliai

Kai neužtenka gyvybiškai svarbių išteklių, visai gali būti, kad „ištekliais“ tapsime mes patys.

1973 m. sukurtame filme „Soylent Green“ pasakojama apie ateities visuomenę, kurioje visiems prieinamas maisto produktas gaminamas iš nužudytų žmonių kūnų. Pagal vieną iš sąmokslo teorijų tai gali tapti tikrove: vieni žmonės ims maitintis kitais. Taip pat yra neabejojančių, kad egzistuoja slaptos pasaulinės korporacijos, žudančios žmones ir pardavinėjančios donorų organus.

Pandemijos

Mes manome, kad pavojingos infekcinės ligos paplinta spontaniškai. Tačiau egzistuoja sąmokslo teorija, kad jos „užauginamos“ laboratorijose. Jau 1918-1920 m. baisus vadinamasis ispaniškasis gripas visame pasaulyje pasiglemžė dešimtis milijonų žmonių. Įvairiais metais sklandė gandai, kad AIDS, Ebolos karštinės sukėlėjai ir net paukščių ir kiaulių gripo virusai yra sukurti dirbtinai. Bet kam jais užkrėsti žmones? Norint išvengti išteklių trūkumo ir mus kontroliuoti!

Ateivių įsiveržimas

Tai, ko gera, labiausiai paplitusi sąmokslo teorija. Jos šalininkų manymu, Žemėje jau seniai šeimininkauja ateiviai iš kitų planetų, kurie sudarė sąmokslą su pasaulio vyriausybėmis ir slaptosiomis draugijomis. Jie kuria planus sunaikinti didžiąją dalį Žemės gyventojų, kad atėjus laikui be sunkumų užgrobtų mūsų planetą. O tiems, kurie jiems padeda, jie garantuoja saugumą ir visokias privilegijas.

Eugenika

Yra vykdomas plataus masto tarptautinis projektas, kurio tikslas – iššifruoti žmogaus genomą. O pagal sąmokslo teoriją tai tik kito projekto priedanga: atseit kuriamas biologinis ginklas, kuris išnaikins „žemesniąsias“ rases ir individus, turinčius „blogus“ genus. Jie bus padaryti nevaisingi arba tiesiog sunaikinti, panaudojant genetinius virusus.

Ebola

Parašykite komentarą

Įveskite savo el. pašto adresą, jei norite prenumeruoti šį tinklaraštį ir gauti pranešimus apie naujus straipsnius el. paštu.

Join 22 other subscribers
Follow Konspirologija on WordPress.com
EZ gyvenimas

Praktiški patarimai kaip gyventi lengviau ir laimingiau

Ar prisimeni?

Prarasto laiko ir nostalgijos paieškų portalas

Sveikas, gyvenime!

Tinklaraštis mylintiems gyvenimą

Mūzos kampelis

Psichologija ir mintys apie gyvenimą

Rinkos tendencijos

Tendencingai apie ekonomiką

Aleph A For Art

Meditacijos meno klausimais

Selebės Gandai

Įvairiausio plauko tiesos ir pramanai

Sapnuokime kartu!

Kas sapnuos sapnuotojus?

Gurmanams

Pirmyn į skanesnį rytojų!

Pasaulis gyvai

naujienos iš gyvųjų pasaulio

Viskas apie nieką

Filosofijos salelė prasmės vandenyne

Pučiu žolę

Tinklalapis apie žolę

Knygos vakarui

Tinklarštis apie knygas

Panelė Mistika

Mistika ir paslaptys

Kosmetikos blogas

Tinklaraštis apie kosmetiką ir grožį

Rasos blogas

Ant kvailumo pamatų nepastatysi proto pastato. – Servantesas.

Astrologija tau

Astrologija, horoskopai, prietarai