Illuminati – kas tai?

Dauguma žmonių pasaulyje tiki, kad įvykiai pasaulyje, moksle, politikoje, ekonomikoje, kariuomenėje ir daugumoje religijų yra kontroliuojami slaptų organizacijų ir nukreipiami jų tikslų įgyvendinimui. Pakanka vien išgirsti terminą „Illuminati“ ir žmonės iškart pasidalija į dvi priešingas stovyklas. Vieni iš jų įsitikinę, kad „Illuminati“ tikslas yra užvaldyti pasaulį, kiti iš viso įnirtingai neigia šios organizacijos egzistavimą.

Illuminati“ pavadinimas reiškia „dvasiškai apšviesti“. Sektai esą priklausantys žmonės, tarp kurių daug šio pasaulio galingųjų ir pramogų pasaulio žvaigždžių, yra įsitikinę, kad jie – elitinė rasė, išmintingieji. Šie žmonės tiki, kad per meditaciją, kuri sujungia ne tik su Dievu, bet ir su visa Visata, galima pasiekti aukštesnio sąmoningumo būseną. „Illuminati“ nariai nušvitimo siekia naudodamiesi paranormaliomis galiomis, kad įgytų turto ir galios.

XVIII amžiuje „Illuminati“ veiklą pradėjo jėzuitų kunigai. Vėliau buvo suburta Penkių vyrų (penki vyrai – penki pentagramos kampai) taryba „Senovės ir Bavarijos apšviestieji aiškiaregiai“. Liuciferiškųjų masonų veiklą gaubia misticizmo ir Rytų dvasinių disciplinų šydas. „Illuminati“ siekia, kad pasaulį valdytų valdovas, nors nėra vieningos nuomonės, kas jis yra. Manoma, kad „Illuminati“ paskatino pasaulinį valdymą, religinę etiką ir centralizuotą pasaulio ekonomikos valdymą.

Manoma, kad tokios pasaulinės organizacijos kaip Jungtinės Tautos, Tarptautinis Valiutos fondas, Pasaulinis bankas yra „Illuminati“ mechanizmo sraigteliai. „Illuminati“ tikslas – manipuliacijomis ir kontrole išplauti lengvatikių masėms smegenis. Jie naudojasi spauda, švietimo sistema ir politine valdžia.

„Illuminati“ doktrinos susideda iš masonų paslapčių (Liuciferio doktrina), Islamo misticizmo (sufizmas) ir Jėzuitų dvasinės disciplinos (Hatha Joga). „Illuminati“ judėjimas turi keletą sutartinių ženklų. Vienas iš populiariausių – skaičiaus 666 kombinacija pirštais (nykštys bei pirmasis pirštas sudaro šešeto skritulį, o vidurinysis pirštas užbaigia šešetą, kitu du pirštai tai atkartoja ir taip gaunasi 3 šešetai). 🙂

illuminati

Parašykite komentarą

Įveskite savo el. pašto adresą, jei norite prenumeruoti šį tinklaraštį ir gauti pranešimus apie naujus straipsnius el. paštu.

Join 22 other subscribers
Follow Konspirologija on WordPress.com
EZ gyvenimas

Praktiški patarimai kaip gyventi lengviau ir laimingiau

Ar prisimeni?

Prarasto laiko ir nostalgijos paieškų portalas

Sveikas, gyvenime!

Tinklaraštis mylintiems gyvenimą

Mūzos kampelis

Psichologija ir mintys apie gyvenimą

Rinkos tendencijos

Tendencingai apie ekonomiką

Aleph A For Art

Meditacijos meno klausimais

Selebės Gandai

Įvairiausio plauko tiesos ir pramanai

Sapnuokime kartu!

Kas sapnuos sapnuotojus?

Gurmanams

Pirmyn į skanesnį rytojų!

Pasaulis gyvai

naujienos iš gyvųjų pasaulio

Viskas apie nieką

Filosofijos salelė prasmės vandenyne

Pučiu žolę

Tinklalapis apie žolę

Knygos vakarui

Tinklarštis apie knygas

Panelė Mistika

Mistika ir paslaptys

Kosmetikos blogas

Tinklaraštis apie kosmetiką ir grožį

Rasos blogas

Ant kvailumo pamatų nepastatysi proto pastato. – Servantesas.

Astrologija tau

Astrologija, horoskopai, prietarai